za 24 februari 2024

Wollongong

Transfer

Historie   Vorige blog  




    Quote van de dag


      Being deeply loved gives you Strength
      Loving someone deeply gives you Courage







We laten Sydney achter ons. Niet dat we klaar zijn met deze stad; we kunnen ons hier nog máánden vermaken. Maar ja, nieuwe wegen lokken ons om verder te reizen. En door in Sydney te blijven, komen we niet verder met ons rondje Australië...

Vandaag rijden we daarom naar Wollongong, een kilometer of 100 ten zuiden van Sydney, aan de kust en aan de voet van Mount Kembla.
Bij onze standplaats in Parramatta stond onze Belle RV schuin, erg schuin, en we konden ons wel voorstellen dat de handrem alleen de motorhome niet op z'n plaats hield, en dat we daarvoor ook de automaat op P(ark)-stand moesten zetten. Als we onderweg even stoppen op een flauwe helling, merken we dat de handrem ook nu te weinig remkracht heeft om de wielen te blokkeren, en dan gaat ons een lichtje op. Een alarmlichtje. De handrem remt zo goed als niet! Terwijl dat toch zijn primaire, nee, zelfs zijn enige functie is!
We besluiten om in Wollongong een garage op te zoeken om naar het euvel te laten kijken. Hopelijk is het niets serieus.

De hele wijk waarin we uiteindelijk arriveren, behoorde voorheen bij een drietal boerderijen, ze staan er nog. Nu zijn er 2000 huizen gebouwd, allemaal op het land van deze drie boeren.

 

za 24 februari 2024

Wollongong

Transfer

Historie   Vorige blog  


© www.wijzijnerwegvan.nl 2023

Home