Spanje > Andalucía > Isla Cristina
week 03: 11 januari - 17 januari 2010
eerste week vorige week volgende week laatste week
Klik op een foto voor het starten van een diashow Best viewed with F11

wijzijnerwegvan
in week 03...

Ook op deze camping hebben we een huispoes. In het begin van ons verblijf is zij (al kan het ook nog steeds een hij zijn) erg schuw - ze maakt zich meteen uit de voeten zodra een van ons de voortent binnenkomt. Twee weken later is het een heel andere poes geworden: ze laat zich aanhalen en mept toegeworpen noten en kurken de hele voortent rond.
Het regent wederom verschillende dagen achtereen, en een van onze kampeergenoten verzucht: 'We krijgen het vandaag weer op d'n kababber'.
Vanuit Nederland ontvangen we het bericht, dat we een aantal bekeuringen hebben gekregen: de afgelopen twee maanden zijn we drie keer in de Maastunnel in Rotterdam gekiekt, op drie verschillende dagen! Terwijl we al die tijd in Spanje waren! Wat is er aan de hand? Een auto met een vals kenteken? Een typiste die drie keer dezelfde tikfout maakt? Een agent die aan een leesbril toe is? En hoe kunnen we bewijzen dat we niet in Rotterdam waren? Getuigen? Foto's? Nota's? Eerst de foto's van het delict maar eens opvragen.
Op zondag bezoeken we de plaatselijke markt, en gaan op de terugweg langs de Chinees. In Nederland bedoel je dan een restaurant, maar in Spanje hebben de Chinezen de voedselmarkt (nog?) niet geëxploiteerd. Hier runnen de Chinezen grote magazijnen boordevol goedkope importartikelen. Made in China, natuurlijk.© www.wijzijnerwegvan.nl
Home    

free hit counter