12/6 - 18/6

Week

24

Historie   Vorige blog  




  NL     Biervliet

  NL     Terneuzen

  NL     Hilvarenbeek

Planning Oceanië



Als we de route van Australië af gaan zetten tegen het weer (we willen niet in jun/jul/aug in het zuiden zijn (winter) en ook niet in jan/feb/mrt/apr in het noorden zijn (moeson)) dan blijkt onze geplande vertrekdatum (begin augustus) daar niet in te passen. Na rijp beraad besluiten we om pas in oktober / november onze rondreis door Australië te beginnen.
Maar wat, zo vragen we ons af, gaan we dan in de tussentijd doen? Tientallen mogelijkheden passeren de revue. We kunnen enkele maanden op Bali doorbrengen, of een ander tropisch eiland. Of we kunnen eerst 3 maanden in Nieuw Zeeland rondreizen, of we kunnen een rondreis door Vietnam gaan maken, of we kunnen... Tsja, de wereld is toch wel erg groot. En we hebben het natuurlijk wel over juli en augustus, wat toch overal de hoogtijdagen van het toerisme zijn - druk druk dus.

We bezoeken de tandarts nog maar een keertje, en gaan op familiebezoek. En we bezoeken Terneuzen, de bruisende metropool van Zeeuws-Vlaanderen. Soms. Toch?

En terwijl de lente gaat zomeren verschijnt er steeds meer fruit aan de bomen op de camping. Ook al blijft de noordenwind er voor zorgen dat de temperatuur niet boven de 20 graden uitkomt, wij staan beschut en dus is het goed toeven, buiten, voor de caravan.


© www.wijzijnerwegvan.nl 2020

Home