Frankrijk > Bretagne > Pléven
Frankrijk > Poitou-Charentes > Marans
Frankrijk > Poitou-Charentes > Port des Barques
week 29: 13 juli - 19 juli 2009
eerste week vorige week volgende week laatste week
Best viewed with F11
Sainte Catherine Labouré in de Notre Dame kerk in Marans La Sèvre Niortaise in Marans Op de Quai des Fusiliers Marins in Marans Kermis in Port des Barques Op de camping in Port des Barques Vissteiger in Port des Barques Notre Dame kerk in Marans Rue Gambetta in Marans Voorraad uit Nederland!

wijzijnerwegvan
in week 29...

Op maandag laten we Pléven achter ons en belanden in Marans op een camping met wifi en een heuse wielerbaan! De afgebroken tribunes doen een roemrijk verleden vermoeden. Marans viert quatorze juillet met een groots vuurwerk en een fanfareserenade gevolgd door een bal. Maar ja, we hebben wifi. In de caravan. En dat is toch wel heel lang geleden... Daar kan hoempapa of een dansavond echt niet tegenop!
Na twee dagen verhuizen we naar Port des Barques, een klein vissersdorp bij Île Madame. Het eilandje is enkel bij laag tij bereikbaar; als het water stijgt overstroomt de toegangsweg.
We krijgen bezoek van Vlaamse vrienden, die ons knap knippen, de keukenkraan weten te repareren en ons inviteren op een frietavond! Met een blikje cola, want zo hoort dat!
Op zondag komt de broer van Mieke, samen met zijn zoon en een vriend bij ons de zomervakantie doorbrengen. Behalve goed gezelschap en de post brengen ze een voorraad knoflookboter, bruschetta en tapenade voor ons mee!© www.wijzijnerwegvan.nl
Home    

free hit counter