Nederland
week 19: 4 mei - 10 mei 2009
eerste week vorige week volgende week laatste week
Best viewed with F11
Scharrelende kippen Ontluikend groen Vreemde passanten in het bos Caravanreflectie Bokkensprongen Kamperen bij de boer Akelei Nederlands bruin brood! Akeleien in zwaar weer

wijzijnerwegvan
in week 19...

In de bossen rondom de boerderijcamping komen we zomaar een papagaai tegen. Het lijkt op een begin van een flauw mopje: een man en een papagaai gaan samen wandelen. Maar dit is echt! De man neemt de ara op een verbouwde oude rollator overal mee naar toe. Thuis sloopt de vogel alles wat los en vast zit maar dat vindt de man niet erg; de vogel is zijn leven.
We beginnen met het inslaan van Nederlandse victualiën. Vegetarische producten staan hoog op de lijst, maar ook bruschetta, hagelslag, tortillachips, slasaus, wraps, dropjes, sesamzaad en knoflookboter. Laat nu het buitenland maar weer komen!
De lente veroorzaakt zelfs bij ons wat schoonmaakkriebels dus lenen we een "echte" stofzuiger, verhuizen de inhoud van de caravan naar de voortent en geven de hele boel een grondige poetsbeurt.
En uiteindelijk kunnen we ook de eigenlijke reden voor onze trip naar Nederland afhandelen: het busje wordt gekeurd. Zes dagen en vijfentwintighonderd kilometer reizen en een half uurtje werk.© www.wijzijnerwegvan.nl
Home    

free hit counter