Portugal > Estremadura > Foz do Arelho
week 50: 8 december - 14 december 2008
eerste week vorige week volgende week laatste week
Best viewed with F11

wijzijnerwegvan
in week 50...

Het waait. Het strand valt deze week ten prooi aan zandstormen en bijna alle hengelaars blijven achter de kachel zitten. De kitesurfers lijken wel gelukkig met het woeste weer en vliegen soms letterlijk over het water.
Op woensdag rijden we naar São Martinho do Porto, een dorpje gelegen aan een baai die exact de vorm heeft van een schelp waar we een mooi duinengebied vinden dat wordt doorkruist door een splinternieuw vlonderpad. In het dorp ligt het strand er in dit seizoen verlaten bij; enkel een oude man en zijn kar verzamelen zeewier dat op het strand ligt te drogen.
Een nest mieren heeft haar oog laten vallen op onze caravan en elke keer als wij één toegang weten te blokkeren vinden zij weer een nieuwe weg. Als ze niet oppassen gaat een gedeelte van de kolonie binnenkort een wel erg lange reis maken - een leuk script voor een nieuwe Antz-film.
En terwijl de hagel met veel herrie op het dak klettert en de wind de voortent doet schudden, schudden wij de kussens nog eens op en kijken via het internet naar 'Herrie in het Hotel'.© www.wijzijnerwegvan.nl
Home    

free hit counter