wijzijnerwegvan
in week 32...

Kubb. Een spel, dat Corine en Ben hebben meegebracht. Geen spel om aan tafel te spelen, maar een echt veldspel! We stellen de stokken op, richten twee teams in (de mannen tegen de vrouwen, of andersom, dan kun je tenminste weer eens lekker je vooroordelen de vrije teugel laten...), en even later vliegen de werpstokken ons om de oren. Wie er gewonnen heeft? Ja, wie denk je?!?
Intussen gaat het leven op de boerderij gewoon verder - weer is er een kalfje geboren!
Zoals elke week bezoeken we op dinsdagavond Palm Parkies, ditmaal voor een optreden van de coverband Dr Fred and the Medicine Man. Even dreigt een buitje, maar dat waait gelukkig snel over; we beleven een swingend muziekspektakel vol van goed gekozen nummers.
En we genieten met een nichtje van het heerlijke weer en een Italiaans dinertje op het platteland tijdens een zwoele zomeravond. En net als het bezoek weg is, begint het onweer.
Op de boerderij krijgen we een nieuwe buur, die direct een omheining rond haar tent plaatst. Even denken we dat ze op deze uitgesproken wijze haar territorium afbakent, maar dan blijkt dit dé manier te zijn om te voorkomen dat haar hond steeds moet worden aangelijnd! Kita is een Australische kelpie, die deze week samen met het vrouwtje bij een boer in de buurt les krijgt in het schapenhoeden.
Onze camping is de thuisbasis van een rode kater en twee lapjeskatten die druk door de meeste gasten worden verwend. En één van de poezen komt deze week zomaar aangelopen met twee rode kittens in haar gevolg!
We zijn al even op zoek naar goed schoeisel ter ondersteuning van Jan's enkel. Elke serieuze outdoorshop in de omgeving hebben we nu wel bezocht, maar schoenen hebben we nog steeds niet. Want ja, die wandelschoenen. Tja, ze zitten goed, jawel, ze geven steun, maar tjongejonge, wat zijn ze lelijk!!

>Home>