wijzijnerwegvan
in week 31...

Tot vrijdag is het schitterend warm zonnig zomerweer; de ventilator draait overuren! Daarna lost de hitte op in een fikse onweersbui.
De beroemde kermis van Tilburg vindt volgens velen haar hoogtepunt op Roze Maandag. Meer dan 350.000 bezoekers zijn Gay for a Day en wij zijn erbij! Zelden zoveel blije mensen rond zien lopen! En de kreet Pretty in Pink krijgt vandaag vele nieuwe dimensies...
Dinsdag, het wordt een goede gewoonte, is het weer tijd voor Palm Parkies; ditmaal treedt Boogie Boy voor het voetlicht. Zijn enthousiasme is overduidelijk en aanstekelijk, en vr de pauze is hij helemaal niet op het podium te vinden, maar swingt en zingt onze bejaarde Boy rond in het publiek. Dat trouwens in steeds grotere getale op het festival aanwezig is, en bij velen zien we tassen gevuld met bierworsten, chips, pinda's, koekjes, wijn en andere versnaperingen worden aangebroken.
Op donderdag doen we de kermis nog eens dunnetjes over en aanschouwen met enige verbazing de honderden (zo lijkt het in ieder geval) etablissementen, waar je na enige inspanning en tegen een fikse, financile aderlating jezelf de trotse eigenaar mag noemen van een felgekleurd en vast en zeker brandgevaarlijk, pluche beest.
Ben en Corine komen enkele dagen bij ons kamperen in hun fraaie combicampcountry. We ontsteken 's avonds de vuurkorf en gelukkig werkt het weer mee; het enige druppie dat valt, belandt in onze glazen!
De dag erop bezoeken we de futuristisch vormgegeven Flaestoren, speciaal neergezet om nieuwsgierige toeristen een blik te laten werpen op de boomtoppen van landgoed De Utrecht. Een tourniquet verleent je na inworp van n euro toegang tot de constructie. Maar, zo meldt een eerdere bezoekster als wij arriveren, je kunt makkelijk met twee tegelijk door het draaipoortje...

>Home>