wijzijnerwegvan
in week 24...

Deze week bezoeken we weer enkele keren het ziekenhuis op zoek naar de oorzaak van Jan's enkelproblemen. Al die afzonderlijke koninkrijkjes, maatschappen en procedures zorgen in ieder geval wel voor een langdurig proces; ongelofelijk dat de gezondheidszorg in Nederland nog steeds zo gefragmenteerd is georganiseerd.
Onze als luifel geplaatste voortent is blijkbaar niet zo goed opgebouwd; tijdens een fikse regenbui (en die komen deze dagen veelvuldig voor) verschijnt er een fikse waterzak in het tentdoek. We zetten de zijwanden in de tent en daarmee wordt het dak strak genoeg gespannen om dergelijke waterpoelen verder te voorkomen, zo zal blijken.
Op dinsdag worden we uitgenodigd voor een heerlijke tuttifrutti met basmati en dan nog wel klaargemaakt temidden van een op z'n hoogtepunt verkerende verbouwing. Even dreigt de vaatwasser niet meer te werken maar gelukkig weten we de stroomaansluiting om te zetten en daarmee het euvel te verhelpen.
Dit weekeinde vindt op de boerderijcamping een samenkomst plaats van een club enthousiaste legervoertuigliefhebbers, die in deskundig gerestaureerde jeeps en vrachtautootjes uit de tweede wereldoorlog rondrijden. Om volledig in stijl te blijven kleden ze zich soms ook nog in bijbehorend legergroen, en slapen ze in legertenten. Al zijn er natuurlijk ook deelnemers bij die het authentieke maar zeker onder bepaalde weersomstandigheden bedenkelijke comfort van de tent op voorhand al ingeruild hebben voor het meer eigentijdse gerief van een caravan.

>Home>