wijzijnerwegvan
in week 49...

Op maandag wordt de wereld om ons heen omgetoverd tot een wonderschoon winterlandschap: er valt een centimeter of vijf sneeuw! Erg mooi, maar knap lastig als je slechts de beschikking hebt over één voet! Gelukkig hebben we op de camping ons busje als transportmiddel, en al hinkelend legt Jan steeds de eerste en laatste meters af naar het sanitair.
Na enkele dagen min of meer gedwongen nietsdoen, althans buitenshuis, besluiten we dat we een uitje hebben verdiend! Met moeite slagen we ern om van de camping af te geraken - bij de uitgang ligt een heuveltje waar de bus drie keer slippend tot stilstand komt. Uiteindelijk lukt het ons om via de ingang het terrein te verlaten. We rijden langs rijen witgetooide bomen naar Apeldoorn, zoeken een AH op en Mieke gaat shoppen terwijl Jan in de auto blijft wachten.
Op zondag valt de dooi in en rijdt onze bus zich helaas op onze staanplaats vast in een ijsspoor. Het hele kampeerveld is modderig, maar als we ons vervoer te ver wegzetten kan Jan er niet meer heen, zeker niet nu het glad is. We zitten dus echt vast! We zijn ingesneeuwd!
Bekoord door dit wel erg primitieve idee (en dat in Nederland, of all places...) inventariseren we de proviand en concluderen dat we voorlopig nog wel kunnen overleven!

>Home>