wijzijnerwegvan
in week 37...

Op verzoek van de eigenaars onthullen we niet waar we deze week kamperen, maar het is een wel heel bijzonder plekje! Het komt niet vaak voor dat in de reglementen staat dat de camping als doel heeft om de mensen gelukkig te maken! En het komt ook zelden voor dat als tariefstelling 'waar jij een goed gevoel bij hebt' wordt gehanteerd! Als het terrein dan ook nog beschikt over een gezellige ruimte met open haard, een keuken waar een 40-tal potten met ouderwets grootmoeders snoep op je wachten, een ruim gesorteerde bonbonnière en een diepvries tot de rand toe gevuld met ijsjes, dan ben je beland op een buitengewone plek waar het bewind gevoerd wordt door twee gastvrije, goedlachse, gedreven en - het woord dringt zich op - gelukkige mensen.
De week begint ontstuimig en we zijn net op tijd terug om de luifel van de buren te redden van een ongeplande luchtdoop.
We hebben wifi dus kunnen we gebruik maken van moderne verworvenheden als buienradar en uitzending gemist. En ondanks het feit dat het scherm meldt dat de komende twee uren geen neerslag wordt verwacht, vertoont ons terras een duidelijk andere werkelijkheid als een kletterende regenbui het ontbijtje in de zon verpest en ons vertrouwen in de meteorologie de zoveelste knak krijgt.
Als de middag druilerig dreigt te gaan worden steken we de open haard aan en spelen - hoe toepasselijk - een spelletje Ik Hou Van Holland.
En tijdens een wandeling over het nabijgelegen landgoed lopen we niet met onze tong maar met onze neus op onze schoenen! Het is september en in Nederland bloeien de paddestoelen al volop!

>Home>