wijzijnerwegvan
in week 22...

Het spel met de ballen is tijdens het overwinteren altijd een van de populairste sociale gebeurtenissen op de camping, waarvan wij ons eigenlijk verre houden. Datzelfde geldt voor de bingoavonden of de knutselklassen. Deze week echter spelen we toch eens jeu de boules en voelen de verslavende werking aan ons lichaam knagen. Twee dagen later spelen we het weer, daarna kicken we resoluut af!
We gaan op jacht naar een vervanging voor onze notebook en besluiten om ondanks de nadelen van een slechtere prestatie en minder geheugen toch over te stappen naar een kleinere en lichtere netbook. Maar welke...
De regen stort met bakken uit de hemel: we bezoeken met onze logé een doe-het-zelf zaak en een tuinwinkel, voor ons volslagen nutteloze zaken waar we in ieder geval droog bij blijven!
Er waait een mini-windhoos over de camping die desastreus is voor de gammele voortent van onze overbuurvrouw.
En binnen een afgezet gedeelte van de camping grazen de schapen met snel opgroeiende lammetjes - we kamperen per slot van rekening bij de boer en kunnen de goudvissen heen en weer zien schieten in de drinkbak van de koeien.
Ook deze week treffen we vrienden en familie, wisselen ervaringen en belevenissen uit onder het genot van een dineetje, een kopje koffie of een borrel. En ook deze week spelen we een stevig spelletje Mah Jong.
En voor de derde keer in vier maanden tijd brandt het snoer van Jan's scheerapparaat door! Dus kopen we voor de, naar we ons voornemen, laatste maal een nieuw snoer. Na een Portugees-Chinees, en een Frans, nu een Hollands kabeltje. Driemaal is scheepsrecht, toch?

>Home>