wijzijnerwegvan
in week 21...

We zijn even dakloos als onze caravan een dagje naar de dealer gaat voor een onderhoudsbeurt. We maken van de gelegenheid gebruik om eens rond te kijken in de showroom om te zien wat er de afgelopen jaren is veranderd of verbeterd aan caravans. Onze conclusie is dat caravanontwerpers de afgelopen 6 jaar net als wij vakantie hebben gehad!
Als de caravan weer terug staat op de camping kunnen we eindelijk de voortent op gaan zetten.
Was het onlangs een goed gevulde back-up schijf die de geest gaf, nu is het de beurt aan onze notebook zelf. Herhaalde pogingen tot wederopstand falen; het moederboard is stuk, luidt het vonnis van de computershop. Tijd dus voor een volledige re´ncarnatie. Als eerste stap doen we op het internet een uitgebreid vergelijkend warenonderzoek.
Ook de auto gaat een dagje naar de dealer om eens goed in de watten te worden gelegd. De Toyota heeft ons het afgelopen jaar trouw en geheel probleemloos terzijde gestaan!
We bezoeken tandarts, dokter, ziekenhuis en voelen ons weer verantwoord gezond. Dus eten we gebak en echt Nederlands bruin brood boordevol granen, noten, zaden en vruchten.
We gaan uit eten om twee verjaardagen te vieren, we worden uitgenodigd voor een barbecue, Mieke gaat kaasfonduen met een vriendin en we halen natuurlijk nog eens patat. We spelen een genoeglijk spelletje Mah Jong waarbij de pungs en chows om de oren vliegen. En we ontvangen gasten voor een dagje op de boerderij.
Kortom: we zijn in Nederland en gelukkig voelen we ons ook hier weer thuis! We nemen zelfs weer eens de fiets!

>Home>