Weekbladen

Week 44 2010   Zoutelande (NL)
25 oktober - 31 oktober

We onttrekken ons aan de Brielse klei om wederom vast te geraken in de Zoutelandse. En wie steelt er onze eieren? Toevallige ontmoetingen bestaan niet. Ook niet met Halloween als net voor middernacht alles om ons heen duister wordt; gelukkig blijken onze geesten te beschikken over koffie! En dan is er die wonderlijke plek waar aarde en water elkaar omarmen.

Week 45 2010   Zoutelande (NL)
1 november - 7 november

We genieten van de prachtig natuur langs de kustlijn van Walcheren, van strand, duin, bos, weide en, natuurlijk, de dijk en de zee. Van onze Vlaamse vrienden leren we de fijne nuances kennen van de koffiekoek! En op zondag sluit de tentoonstelling Een korte droom met werk van onze vriend Piet Kooijman.

Week 46 2010   Zoutelande (NL)
8 november - 14 november

Herfst in Nederland: wind en regen culmineren in een heuse storm en wij verkeren even in oorlogstijd! We gaan kijken of er licht is aan het einde van de tunnel en eten een ambachtelijke patat!

Week 47 2010   Beekbergen (NL)
15 november - 21 november

Over nut en onnut van campinggidsen. En we verhuizen van de zee naar de Veluwse bossen in Beekbergen! Waar het stil blijkt, op een zonnige door-de-weekse namiddag. Erg stil. Wat zijn dat eigenlijk voor vreemde figuren??


-Top-