Weekbladen

Week 39 2010     Blaricum (NL)
20 september - 26 september

We gaan op stand wonen, deze week! Dan rijst de vraag; kunnen we wel gewoon blijven, op deze manier? Of gaat alsnog het dak eraf? Hoe dan ook, we zwammen heel wat af!

Week 40 2010     Blaricum (NL)
27 september - 3 oktober

Terwijl de herfst steeds nadrukkelijker aanwezig is en het wildleven op de camping zich moeilijk laat spotten hebben we opeens bijna een baan! Geschokt zoeken we de bossen op. Geen bureaustoelen maar paddestoelen. En later in de week vertrekken onze vrienden op weg naar warmer oorden ...

Week 41 2010   Blaricum (NL)
4 oktober - 10 oktober

Soms zijn er wegen die niet naar ons doel leiden! En als we die dan nemen dan zijn we de weg kwijt... En in Huizen bezoeken we een twintigtal kunstenaars die ook de weg aan het zoeken zijn; terwjl wij echter de weg naar de caravan zoeken zijn zij op zoek naar schoonheid. En daarvoor bestaan geen plattegronden!

Week 42 2010   Blaricum (NL)
11 oktober - 17 oktober

Bij sommige mensen blijft een caravan maar heel even nieuw! En wij vezamelen kastanjes, deze najaarsweek, wippen even binnen in de bibliotheek en beklimmen de Gooise bergen! Alle zes?

Week 43 2010   Brielle (NL)
18 oktober - 24 oktober

We treffen een volle camping, stranden in de file en komen uit in Brielle! Ook mooi, zo blijkt! Evenals de oude admiraalsstad Hellevoetsluis, waar in ieder geval de hemelsluizen opengaan. En met Huub bezoeken we Maasvlakte 2, waar niet op een kuub zand wordt gekeken...


-Top-