Start
 

10 jaar

Op 16 augustus 2004 spanden we de caravan in en lieten huis en haard achter ons. Toen dachten we dat er over enkele jaren wel weer ergens een vaste plek op ons stond te wachten.

Het is nu 16 augustus 2014. Inmiddels zijn er precies 10 jaren verstreken, en we zijn nog altijd onderweg! 10 jaar! Dat is 3.652 dagen, ofwel 87.648 uren ofwel 5.258.880 minuten! Wow. Dat is meer tijd dan we voortgezet én hoger onderwijs genoten hebben!

10 jaren! En wat ons betreft zijn ze omgevlogen! Fijn te weten dat familie en vrienden de reis met ons mee beleven via het weblog, via mail of anderszins. Gelukkig kwamen ze vaak op bezoek, met de auto of met het vliegtuig, soms zelfs voor een verjaardagsvisite! Wij hebben het zeer gewaardeerd. En we koesteren vele mooie momenten!

10 jaren! En heel, heel vaak, ergens zittend op een bankje aan een boulevard, wandelend op een berg, rondkijkend in een prachtige kathedraal, genietend van een fraai museum, slenterend door een nieuwe stad of gewoon koffie drinkend op een nieuwe camping vinden we dat we zo ontzettend boffen! Dit is wat we willen en het is goed, zo! Wij zijn tevreden, wij zijn gelukkig, maar gelukkig zijn we nog lang niet moe en is er nog heel veel moois wat we nog nooit hebben gezien!


De weg gaat verder, eindeloos

Vanaf de deur waar hij begon
                                              (JRR Tolkien)

10 jaren! Wij hadden het allemaal niet willen missen. Sterker nog, we gaan er nog even mee door.

Wij zijn er weg van!

En hoog tijd, zo vinden wij, voor een feestje!
Waar waren wij weg van...

Het is altijd leuk om eens een blik over de schouder te werpen. We duiken daarom met plezier eens in ons archief om daar wat bijzondere aspecten uit te lichten. De selectie is doordacht, maar zeker niet uitputtend. Als we een lijstje maken met 10 bijzondere campings, dan kunnen we er zonder moeite nog 10 bij zetten! En een rating geven we verder niet: de volgorde binnen de lijst is willekeurig.

© www.wijzijnerwegvan.nl 2014
Niets van deze website mag worden gekopieerd of gepubliceerd zonder onze voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming

Home